25 de maig, 2010

COMUNICAT TOXICOS FCB

Tóxicos Ventura.


Vint-i-cinc de maig de l’any 2010.-


El present comunicat és per aclarir una sèrie d’informació, en aquest cas de mala informació, que s’està difonent per Internet sobre el nostre grup i més concretament sobre la nostre presencia a Fanàtics Barça.

Volem aclarir i deixar ben clar que el nostre grup no rebutja a ningú, que no tenim preferències ni desavinences amb ningú. El nostre objectiu igual que tots els grups que formen Fanàtics Barça és simplement per donar suport al nostre Barça i aprofitar l’ocasió que ens brinda una candidatura per a la futura presidència del Barça per fer del nostre estadi realment un estadi de futbol i que deixi de ser un cementiri.

Es diu que el nostre grup està format per Boixos Nois i que tenim contacte amb aquesta penya barcelonista, i si que en tenim, però amb aquesta penya i la resta de penyes barcelonistes que pugin haver-hi al nostre estadi.

La nostre ideologia és barça, barça i barça i com el nostre nom molt bé diu estem intoxicats de barcelonisme.

Per últim, volem agrair a tots els grups que formen Fanàtics Barça el recolzament que ens han donat al assabentar-se d’aquestes informacions que surten per Internet, sense cap fonament i sense cap mena de prova. Mes concretament a www.directe.cat, una "conegudissima" web on nomès cal repasar 4 noticies per veure que tot esta ple d´articles escrits per periodistes de renom internacional...

Visca el Barça, Visca Catalunya i Visca Fanàtics Barça.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bé, estic d'acord amb vosaltres, el periodistes només volen intoxicar. Jo he estat amb vosaltres al vostre bar i algun desplaçament i ser que sou bona gent i que per sobre de tot animeu al barça. Força companys!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

Heu d´entendre que durant un proces electoral on el candidat favorit (amb una expectativa de vot de fins al 80%) proposa complir un dret que mereix tot el jovent cule, per numero, per historia, per necessitat i per cvollons! S ha de menjar molta merda dels altres candidats... fins a cert punt ho trobo coherent, pero analitzem-ho;

Alexis Plaza; avui al As posa que si Sandro, ke si Boixos, pffff el clàssic recurs tan fàcil com el de presentarte a unes eleccions amb 2.000€ de pressupost, en fi, continuo sense saber qui collons es, m´imagino que deu tenir molt de temps lliure. El que ha de fer es estalviar una mica més per les proximes i aixi no tenir que sortir dient subnormalades d´aquestes per començar a acumular minuts i espais als mitjans.

Els de directe.cat; Que si banderas de Boixos, que si un jove detingut, Que si una pegatina on surt una diana amb la cara de Laporca... pero no deu saber que aquesta pegatina a matat menys gent que no la fundacio que presidia el seu cunyat. En fí tampoc cal donar publicitat gratuita ells us l´estan fent, pero no feu el mateix per ells no val la pena. Son tot un exemple de pluralitat, articles firmats, un gran seguiment, molt coneguts, en fi... Sobren paraules.
Dit aixo i per no extendre´m més...
A CASCAR-LA!

Els que us coneixem estem molt tranquils i sabem de bona tinta que vosaltres... MÉS!

Força Barça! Força Fanàtics!

Anònim ha dit...

bon comunicat per callar boques! Força fanàtics barça!

Barça o mort!

Anònim ha dit...

Jo no us conec, pero pel tipus de pàgina que teniu, sants sants no ho sou, o sigui, que no ser que pensar de vosaltres. Espero que si aquesta iniciativa tira endevant, no la cagueu.

Anònim ha dit...

Membre d'un dels grups que ha de formar part del projecte "Fanàtics Barça" ús dono el meu suport!
Visca el Barça, visca Catalunya i visca el fanatisme culé!

Som i serem.